Tips voor het schoonmaken van je stoffen bank


PVC jaloezieën zijn niet meer ouderwets! PVCin het interieur is juist heel modern. Denkt u maar eens aan de PVC-vloeren die in de meest trendy decors te vinden zijn.

De voordelen van PVC

PVC is niet alleen modieus, maar heeft ook vele andere voordelen. De grootste voordelen van PVC jaloezieën zijn:

  • Voordelig
  • Vochtbestendig
  • Brandvertragend
  • Gemakkelijk schoon te maken

Goedkope jaloezieën

PVC jaloezieën zijn voordelig. Ze zijn één van de voordeligste jaloezieën die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit komt grotendeels doordat het materiaal gemakkelijk te verkrijgen is. PVC jaloezieën zijn namelijk gemaakt van zogenaamd PolyVinylChloride. Dit is een thermoplast kunststof dat erg voordelig te krijgen is. Daarnaast heeft PolyVinylChloride nog een paar grote voordelen.

PVC jaloezieën: de veiligste soort jaloezieën

PolyVinylChloride is brandvertragend en zelf dovend. Als er brand uitbreekt zullen de PVC jaloezieën het vuur dus niet aanwakkeren zoals houten jaloezieën dat wel doen. Hierdoor zijn PVC jaloezieën de veiligste soort jaloezieën op de markt. Zo kunt u met een geruster gevoel meer sfeer in uw kamer creëren met lampen en kaarsjes.

PVC jaloezieën best geschikt voor badkamer

PolyVinylChloride is daarnaast vochtbestendig. Als u dus jaloezieën voor uw badkamer, keuken of andere vochtige ruimte zoekt, dan zit u goed met PVC jaloezieën. Houten en aluminium jaloezieën zijn vatbaar voor vocht en worden erdoor aangetast. Daardoor gaan houten en aluminium jaloezieën niet zo lang mee in vochtige ruimtes als PVC jaloezieën.

Lamelbreedte

Hoe groter de lamelbreedte, hoe meer licht u in uw kamer krijgt. Bij Mijnjaloezieën.nl kunt u kiezen uit PVC jaloezieën van 35 mm en 50 mm. Zo kunt u ook met PVC kiezen uit de hoeveelheid licht die u in uw kamer wilt toelaten.

PVC jaloezieën zijn dus niet alleen trendy, maar bieden ook veel voordelen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *