Shop the interior look


We schreven al eerder een artikel over stijlvol grijstinten toepassen in je interieur. Meer sfeer, meer warmte, meer gezelligheid. Daar wilden we graag nog even op voortborduren, zodat je aan toffe interieur inspiratie in ieder geval niet te kort komt. Vandaag alweer de tweede editie van Shop The Look!

Warmte in je huis aanbrengen

We beginnen met dit heerlijke kiekje van Manon Tilstra, voor sommigen misschien al bekend als influencer. Ik wist niet dat ze ook een Instagram account voor interieur had. En toen ik dit plaatje tegenkwam, wilde ik dat natuurlijk direct met jullie delen. Want wie heeft er nou geen zin in om, net als Manon, onder dat dekentje te verdwijnen?

https://www.instagram.com/p/BzNGegToLA0/

De basis van haar woning is relatief basic. Grijstinten, wittinten, je begrijpt het wel. Maar juist door de mix van al die toffe materialen is het echt een feestje om daar binnen te stappen, lijkt mij. Tijd om te shoppen!

Deze foto bewijst maar weer hoe tof het is om materialen te mixen. Een gietvloer, laagpolig vloerkleed van wol/katoen, houten salontafels, een rieten vloerkleed onder een fluwelen bank, een grof gehaakt plaid erover.. Je begrijpt het inmiddels wel. Wat is jouw favoriete item? Laat het ons weten in de reacties! En welk Instagram account moeten we in de gaten houden voor de volgende Shop The Look-editie?!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *