dekbedovertrek Smulders


Als het om de woonkamer gaat, zou ik het liefst elke dag nieuwe accessoires kopen. Ik ben dol op vaasjes, fotolijstjes, kleedjes, kussens.. Voor de slaapkamer ben ik daar toch wat moeilijker in hoor. Je bent er niet heel vaak, en als je er bent heb je ook nog eens je ogen dicht. Of het grootste deel van de tijd dan natuurlijk. Tijd om daar wat aan te doen.

Een slaapkamer vol natuurlijke tinten

Ikzelf woon nog thuis bij mijn ouders. Qua interieur van de woonkamer mag ik flink meebeslissen. Gelukkig ook maar, want als ik er niet bij zou zijn weet ik niet wat voor meubels en accessoires er in huis gehaald zouden worden.. Voor mijn eigen toekomstige stulpje heb ik al genoeg ideeën voor alle kamers. Maar voor nu is de slaapkamer mijn plekje om in te richten.

De slaapkamer is op zolder, waardoor je gelijk al kan raden dat ik te maken heb met een schuin dak. Daar is op zich niet veel mis mee, maar dat betekent wel dat het qua inrichting niet heel spannend is. Het bed moét wel onder het schuine deel. En daarbij dus ook gelijk een disclaimer: weinig natuurlijk licht. En van dat beetje grauwe, grijze licht dat we deze weken hebben gekregen wordt niemand vrolijk. Maar toch wilde ik je wel graag laten zien wat ik heb ontvangen!

dekbedovertrek Smulders

De reden waarom ik dit nu al deel en niet heb gewacht tot het weer wat beter is en ik dus betere foto’s kan maken: Dit. Dekbedovertrek. Is. Fijn! Ik had hiervoor altijd dekbedovertrekken van Ikea, maar ik ben nu echt wel om. Dit voelt zoveel fijner aan, is luchtiger en de kleuren zijn ook nog eens mooi en rustgevend (twee dingen waar ik groot fan van ben).

Het plaid is trouwens van Gusta. Mocht je die nou willen bestellen, wil ik je wel alvast meegeven dat het plaid echt goed afgeeft. Je zwarte jurkje is opeens niet meer zwart. Goed om over na te denken dus, haha!

Hoe zit het met de prijs-kwaliteit?

Het fijne aan dit dekbedovertrek is dat het echt niet duur is. Dit dekbedovertrek is van Byrklund en is maar €30. En dat terwijl de kwaliteit echt goed is! Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen, een fijne ademende stof. Daarnaast is het fijn dat er twee verschillende kleuren in het design zijn verwerkt. Ik ben dol op witte dekbedovertrekken, maar een ander kleurtje kan de boel ook altijd even opfrissen. En als ik het weer zat ben, draai ik ‘m om. Of als je geen zin hebt om je beddengoed alweer te wassen (ja, iemand die dat doet op lazy days?).

Ik heb trouwens nog een ander dekbedovertrek liggen, daar later meer over.

#AD


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *