web analytics
0

Spaghetti met tabasco en geitenkaas

2 mei 2015
spaghetti met tabasco en geitenkaas

Van mij mag eten wel wat pittig. Niet te, ik wil niet met een brandblusser naast mijn bord zitten. Maar een vleugje pittigheid vind ik geen probleem. Zo kwam ik ook op deze spaghetti met tabasco en geitenkaas. Deze spaghetti is ontzettend lekker en ook nog eens ontzettend goed gevuld met heel veel groenten.

Wat heb je nodig?
Voor twee personen
– 150 gram (volkoren) spaghetti
– 100 gram champignons
– 3/4 courgette
– 1 (kleine) rode paprika
– 1 (kleine) groene paprika
– 1 ui
– 2 tenen knoflook
– 1 theelepel tabasco
– 1 eetlepel Italiaanse kruiden
– 100 gram geitenkaas

Wat ga je doen?
– Breek de spaghetti door twee, dat schept straks makkelijker op.
– Zet een pan met water op en kook de spaghetti.
– Snijd de courgette, paprika’s en knoflook teentjes in stukjes zoals jij dat lekker vindt.
– Fruit het uitje en bak de knoflook kort mee, voeg hierna de groenten er aan toe.
– Laat het even goed doorbakken en voeg er dan de Italiaanse kruiden, tabasco en de helft van de geitenkaas aan toe.
– Bak dit door tot de spaghetti afgegoten moet worden en bak de spaghetti nog even mee met de groenten.
– Verdeel de spaghetti met groenten over de borden en verdeel hier de rest van geitenkaas over en strooi er nog wat Italiaanse kruiden over.
– Eet smakelijk!

Deze pasta is zo ontzettend lekker! Ik vind de combinatie van geitenkaas en tabasco heel erg lekker. Zelfs met maar één theelepel tabasco heeft dit maaltje een lekkere pittige smaak. Voor de rest is dit best een makkelijke spaghetti, maar in plaats van de ‘eeuwige’ tomatensaus, zit er eens iets anders doorheen.

P.S.: Als je de spaghetti gaat maken en er een foto van plaatst op bijvoorbeeld Instagram, vind ik leuk als je me tagt (of gebruik #annekookt)!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

24 Comments

  • chucky1012

    Wat lijkt me dit een heerlijk gerecht!
    Zal het zeker een keer koken 😉
    Ik hou van pasta gerechten.

    2 mei 2015 at 05:53 Reply
  • Lucinda

    Ziet er heerlijk uit! Ik denk dat ik wel wat zou variëren in de ingrediënten (ben echt een miepert soms, sorry). Maar zo over het geheel denk ik zeker wel dat dit geslaagd is. Wat leuk om weer wat vaker recepten te zien trouwens. xxx Lucinda

    2 mei 2015 at 08:02 Reply
  • Sophie

    Eetsmakelijk! Pasta met geitenkaas; een combinatie die ik nog niet geprobeerd heb maar mij wel echt heerlijk lijkt! Je bent een waar kookwonder aan het worden, Anne! Hihi 🙂

    2 mei 2015 at 08:10 Reply
  • Marjolein

    Klinkt echt heel lekker, mooie foto’s ook! Wil ‘m zeker eens proberen :).

    2 mei 2015 at 08:46 Reply
  • Lenneke

    Ohh dat klinkt wel als een lekker combinatie 🙂 ga ik zeker proberen als ik weer in Nederland ben 🙂

    2 mei 2015 at 09:23 Reply
  • Cherissa

    Nog een receptje wat leuk! Ik hou van geitenkaas dus deze sla ik ook zeker weer op 🙂 X

    2 mei 2015 at 09:24 Reply
  • Esther

    Hmmm, ziet er lekker uit! Alhoewel ik de geitenkaas dan wel zou vervangen, haha 🙂

    2 mei 2015 at 09:36 Reply
  • Celeste

    Wat ziet dat er lekker uit zeg! Al ben ik nog wel een beetje sceptisch over de geitenkaas, heb dat nog nooit op haha.

    2 mei 2015 at 09:39 Reply
  • Sanne

    mmm dat ziet er lekker uit. Dit ga ik eens proberen. Wanneer weet ik nog niet maar dan tag ik jouw wel.

    2 mei 2015 at 10:17 Reply
  • Laura - Dagelijkse hap

    Wat lekker en simpel 😀 Dit ga ik ook zeker eens proberen :3

    2 mei 2015 at 10:43 Reply
  • Livia

    hmmm, ziet er goed uit!

    2 mei 2015 at 11:26 Reply
  • Elsbet | La Vie Pure

    Met die geitenkaas lijkt het me zo enorm lekker!

    2 mei 2015 at 11:40 Reply
  • Neeltje | Thoughts in Style

    Dit klinkt echt zo lekker en gezond mmm!

    2 mei 2015 at 11:44 Reply
  • Sylvia

    Oew, sounds good! Ik houd alleen niet van pittig eten, dus de tabasco laat ik dan gewoon weg 🙂

    2 mei 2015 at 13:34 Reply
  • Kim

    De receptjes die jij plaatst zien er altijd zó heerlijk uit! Ik wil alles proberen! 😀

    2 mei 2015 at 16:34 Reply
  • Charlotte

    Dit klinkt superlekker. Ik hou zelf ook wel van pittig eten. Leuk receptje!

    2 mei 2015 at 17:51 Reply
  • Rebecca

    ieeh geitenkaas! Dan heb ik altijd net het idee alsof ik een hap in een kinderboerderij neem haha. Tabasco daarentegen vind ik wel heel lekker!

    2 mei 2015 at 20:14 Reply
  • Melissa

    Klinkt goed! Ik ben dol op pasta dus ik weet zeker dat ik dit ook lekker vind 🙂

    2 mei 2015 at 20:32 Reply
  • Kelly

    Wat een bijzondere combinatie! Ik ben niet zo van pittig eten! Een beetje kruiden enzo vind ik wel lekker! Ik ga het recept onthouden! Ik denk dat TIm dit heel erg lekker gaat vinden!

    2 mei 2015 at 20:51 Reply
  • beautifulday4makeup

    Dit ziet en klinkt heerlijk.

    2 mei 2015 at 22:25 Reply
  • Rianne

    Echt, dit ziet er héérlijk uit! Ik krijg er honger van haha

    2 mei 2015 at 23:01 Reply
  • Anneleen

    Ziet er lekker uit! Ik zou alleen de tabasco achterwege laten…

    3 mei 2015 at 20:32 Reply
  • Eilish (artisticstateofmind)

    Oeh ik ben benieuwd hoe het met tabasco is! Geitenkaas is echt yummie!

    3 mei 2015 at 21:41 Reply
  • Simovic-Vuceljic Natasa

    Leuk receptje! Ik ben geen fan van geitenkaas, maar dat kan gerust verandert worden 🙂 Deze overweeg ik zeker eens te proberen 🙂 Liefs! x

    5 mei 2015 at 23:05 Reply
  • Leave a Reply