Tegels in je interieur


De huizenmarkt trekt weer langzaam bij en steeds meer mensen kopen een nieuwbouwhuis. Congrats to you! In een nieuwbouwhuis is alles heerlijk fris en nieuw. Maar hoe maak je van een nieuwbouwhuis nou echt jóuw thuis?! Een eerste stap is kiezen voor een goede, stevige basis voor zowel de vloer als de wanden. Maar hoe doet je dat? Kiezen voor tegels natuurlijk! Wij geven je vijf redenen waarom dit de beste keuze is voor jouw nieuwbouwhuis.

Tegels zijn makkelijk in onderhoud

Er is geen ruime in huis die zo intensief wordt gebruikt als de woonkamer: spelende kinderen, huisdieren en bezoek met vieze schoenen. Maar dit geldt natuurlijk ook voor de keuken! Waar er wordt gekookt, is knoeien onvermijdelijk. Hygiëne is dan ook extra belangrijk. Hierin zijn tegels jouw beste vriend. Ze zijn slijtvast, makkelijk te reinigen en kunnen wel tegen een stootje (handig voor iemand met twee linkerhanden!). Even de dweil of natte doek er overheen en alles is weer lekker fris.

Oneindig variëren

Het leuke aan tegels is dat ze verkrijgbaar zijn in allerlei soorten, maten en materialen! Groot, klein, glad of met structuur: er is voor ieder wat wils! Veel mensen denken bij tegels aan simpele kleuren als wit of zwart, maar ook dat is al lang niet meer de standaard. Wat dacht je van een leuke felle kleur als geel? Zo creëer je met gemak een echte eye-catcher in uw nieuwbouwhuis. Maar marmeren tegels (of tegels met marmerlook) zijn ook heel tof. Geeft gelijk een luxe uitstraling aan je interieur!

Overal toepasbaar

De tijd is allang voorbij dat je alleen tegels in de badkamer of  tegels in de keuken hebt. Je ziet ze steeds op meer plekken verschijnen. Denk aan mooie, stoere tegels op de vloer en verrassende tegels met print op de wand. Er bestaan tegenwoordig zelfs tegels met houtpatroon! Het knusse en warme gevoel van hout met de praktische voordelen van tegels. The sky is the limit!

Duurzame keuze

Tegels zijn tevens erg duurzaam wanneer je ze combineert met vloerverwarming. Bij een nieuwbouwhuis ligt alles nog open en kun je gemakkelijk vloerverwarming laten aanleggen. JE bespaart al snel 10 tot 20% op je energiekosten omdat de benodigde temperatuur om te stoken lager ligt en tegels warme perfect geleiden en gelijkmatig verspreiden over de ruimte. Nog een bijkomend voordeel is dat de luchtvochtigheid beter gereguleerd wordt en er minder stofcirculatie is. Met tegels in je nieuwbouwhuis heb je een lekkere warme vloer in de winter en een heerlijk koele vloer in de zomer. Hoe chill is dat?!

Sfeervol

Doordat er een ruime keus aan tegels op de markt is, kan je kiezen voor een soort tegel die perfect aansluiten bij jouw woonstijl. Grote tegels in betonstijl voor een industrieel interieur of juist tegels met warme kleuren en houtpatronen voor een warme en landelijke stijl. Zelfs vintage tegels zijn weer helemaal in tegenwoordig. Met tegels kan je alle kanten op en precies de sfeer creëren die jij voor ogen hebt.

Kortom: een tegel is hip, duurzaam, makkelijk in onderhoud en draagt bij aan uw ideale woonstijl. Geen enkele reden om niet nog tegen te stribbelen dus!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *