Houten meubel badkamer


De badkamer is toch wel dé ruimte waar je lekker kunt ontspannen. Een warme douche, een avond in bad.. Wij hebben vorig jaar de badkamer laten verbouwen en hebben bewust voor luxere items gekozen. De basis voor onze badkamer? Hout. Houten meubels en houtlook tegels. Luxe, landelijk, altijd goed. Wat wil je nog meer?

Landelijke badkamers

Hout maakt de badkamer, naar mijn mening, echt compleet. Wij hebben onze badkamer meubels op maat laten maken door een kennis van ons. Heb je nou niet zo’n handige kennis of specialist in je vriendenkring? No worries. Van Heck staat bekend om haar landelijke badkamers. De landelijke stijl werd jaren geleden erg populair. Grote woonmerken maakten landelijke interieurs en uiteraard volgde de badkamer in dit beeld. Tot op de dag van vandaag zijn de landelijke badkamers nog steeds erg geliefd bij een groot publiek.

Bij Van Heck vind je de grootste collectie in landelijke badkamers. Het begrip van de landelijke stijl is echter heel breed. De badkamers zijn zowel klassiek landelijk als landelijk modern te maken. Immers zeker de laatste jaren zien we een kleine verschuiving naar landelijk strakke badkamers.

Bij deze specialist gebruiken ze de bij productie van badkamermeubels alleen maar duurzame materialen. Pluspunt! Dus uitsluitend badkamers en badkamermeubels waarin echt hout is verwerkt. De producten zijn bijna allemaal handgemaakt, wat zo’n badkamermeubel echt een mooie karakter geeft.

Houten meubel badkamer

Inspiratie van over de hele wereld

Een houten badkamermeubel lijkt zo gewoon. Toch zit er altijd wel een mooie touch aan. Bij Van Heck doen ze bijvoorbeeld inspiratie op van over de hele wereld. Overleggen met architecten, veel onderweg zijn, nieuwe trends ontdekken.. Je snapt het wel. Het leuke is dat je in verschillende landen weer typische invloeden krijgt. Zo zien de landelijke badkamers er in Scandinavië weer heel anders uit als in bijvoorbeeld Italië. In Scandinavië mag alles clean, wit en strak. In Italië gaat het veel meer om sfeer en warmte en natuurlijk verschillende materialen.

Het fijne aan Van Heck is dat je je meubels kunt personaliseren. Zo krijg je geen ‘dertien-in-een-dozijn’ badkamer. Door gebruik van verschillende kleuren, toepassing van onderscheidende houtsoorten en wastafelbladen wordt het jouw eigen badkamer. En met een bijpassende spiegel, spiegelkasten of kolomkasten is jouw badkamer echt compleet. Wij hebben bijvoorbeeld ronde spiegels gekozen – onze badkamer is relatief klein. Maar een grote, brede spiegel lijkt me ook heel tof!

Een badkamer koop je niet elke dag. Bovendien zijn er maar weinig specialisten die verstand hebben van de landelijke badkamers. Pas je niet de juiste producten toe, kies je de foute kleur wand-of vloerafwerking, dan zou je, je badkamer kunnen verknallen. Dan is het eeuwig zonde als je uiteindelijk niet tevreden met je aankoop. Bekijk op Van Heck badkamers alle mogelijkheden voor de landelijke badkamer. Maak desnoods een afspraak, want een miskoop wil je niet maken. En al helemaal niet als het om een badkamer gaat!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *