tuin met eettafel en stijlvolle planten


In de lente en zomer is de tuin dé place to be. Een heerlijke tuin BBQ met vrienden of familie of gewoon een drankje met je partner op een zwoele zomeravond. In de herfst en winter wordt de tuin juist vermeden. Zonde eigenlijk.. Daarom: wat tuin inspiratie om het gehele jaar van de tuin te genieten! 

Trend: een overkapping

Het Nederlandse weer wil ons nog wel eens in de steek laten. In de herfst en winter wisselen zon en regen snel af. De hele tijd naar binnen en weer naar buiten verhuizen met je spullen is niet fijn. Maar met een lamellendak kan jij gewoon blijven waar je zit!

Met een ingebouwde sneeuw- en regensensor kantelen de lamellen als het begint te regenen. Zo zit je heerlijk droog. En gaat het sneeuwen, dan openen ze weer automatisch. Want als het gaat sneeuwen, wordt het wel iets té koud om buiten te zitten. Toch?!

Warmte creëren in de tuin

Een andere reden waarom we in de herfst en winter liever binnen blijven, is de kou. Met kacheltjes of warmtelampen kan je eenvoudig veel warmte creëren. Tegenwoordig heb je erg leuke en moderne warmtelampen en kachels. En dekens bieden natuurlijk ook de nodige comfort.

Tuin inspiratie: planten ook in de winter

Een tuin is niet compleet zonder mooie planten. Jammer genoeg kunnen niet alle planten tegen de kou. Toch zijn er nog genoeg plantsoorten die het goed doen in de winter. Maak de tuin ook mooi in de winter. Zo is buiten zitten al snel een stuk leuker. Met mooie planten geniet jij het gehele jaar door van jouw tuin!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *