web analytics
0

Turijn in foto’s!

30 september 2015
turijn

Wat hebben we het weer leuk gehad! Mijn vakanties met Dagmar zijn zo’n groot feest! Naast dat wij gek zijn op nieuwe plaatsen ontdekken, cultuur, winkelen en reizen, kunnen we ook praten als de beste. Want als je drie dagen op elkaars lip zit en je bent bij het afscheid nemen nog niet uitgepraat, dan weet je dat er veel vertelt en gezegd wordt.. Turijn was enorm leuk. Het leukste aan Turijn was voor mij de gezelligheid, de stad had mooie plekken maar er was niet enorm veel te doen. In dit artikel laat ik je graag wat foto’s zien!

turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn turijn

We hebben veel gezien, zelfs nog overwogen om Milaan te bezoeken omdat we ZO dichtbij waren, ontzettend lekker gegeten (in Italië eet je natuurlijk pasta en pizza!) en enorm genoten. We gingen naar Turijn met verrassingsreisbureau SPRS ME. Als je met SPRS ME reist boek je een reis, bestaande uit reis en verblijf. Je krijgt het weerbericht en daar moet je het mee doen. Op de dag van vertrek hoor je pas waar je naar toe gaat. De dagen voor vertrek bestonden natuurlijk uit spanning wat betreft de locatie en het weer!

Turijn hadden we totaal niet verwacht. Gezien de weersomstandigheden gokten wij op Milaan (wel in de buurt!), Bucharest of Nice. We hadden de vliegtijden aardig uitgeplozen maar kwamen er maar niet achter. Ook niet zo gek. Naar Turijn vlogen we met een overstap in Frankfurt. Hadden we allebei nog nooit gedaan, dus dat was wel even spannend! Ook leuk om eens mee te maken. Ik vond de hele reis een enorme beleving!

Zou jij een onbekende reis durven boeken?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

28 Comments

 • Elisa van Propvol

  Wat een heerlijke foto’s zeg! Zou ik iets onbekends durven boeken. Ik moet bekennen dat ik niet zo reiziger ben maar stiekem lijkt het me wel leuk!

  30 september 2015 at 06:51 Reply
 • chucky1012

  Prachtige foto’s!
  Spannend hoor zo een reis maken dat men tot op het laatst moment niet weet waar de reis naar toe gaat.

  30 september 2015 at 06:59 Reply
 • Frauke

  Zooo wat fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad :D. Jullie foto’s stralen zoveel vrolijkheid af, superleuk! Turijn lijkt me heel leuk, ook al is er dan niet zoveel te doen. Wel grappig dat jullie het al zo hadden uitgepluisd dat jullie best dichtbij de bestemming zaten haha! X

  30 september 2015 at 07:32 Reply
 • Svenja

  Wauw, wat is Turijn een prachtige stad. Je hebt onwijs mooie foto’s gemaakt. Heerlijk om te zien dat jullie zo hebben genoten. En het lijkt mij heel spannend om zo een verrassingsreis te maken, gelukkig is het goed uitgepakt en hebben jullie een prachtige nieuwe stad kunnen ontdekken <3

  30 september 2015 at 08:09 Reply
 • Tineke

  Prachtige foto`s, ziet eruit als een ontzettend gezellig weekend!
  Liefs

  30 september 2015 at 08:53 Reply
 • Renske

  Aan de foto’s te zien hebben jullie ontzettend veel plezier gehad! 🙂 Het lijkt mij ontzettend tof om eens een stedentripje met SPRS.ME te boeken. Alleen ben ik bang dat ik het niet heel goed aandurf, haha. Ik wil op voorhand weten waar ik terecht kom, zodat ik mij een beetje kan verdiepen in de stad, haha. Misschien ooit. 😉

  30 september 2015 at 08:59 Reply
 • Dionne

  Wat een heerlijke foto’s! Ziet er fijn uit!

  30 september 2015 at 09:03 Reply
 • Sophie

  Wat een prachtige foto’s! Echt, ik geniet even mee, hihi! Het ziet er wel heel erg mooi uit! Oh, als je naar Nice was geweest, was dat ook heel leuk geweest! Ik wil ook nog heel graag eens met SPRS me weg. Hoe was jullie hotel/hostel? 🙂

  30 september 2015 at 09:44 Reply
 • Linda

  Wat een heerlijke sfeer impressie van de stad. Het lijkt mij echt wel een bezoekje waard als ik jullie foto’s zo zie en jullie verhalen hoor 🙂 Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad en ik gok dat jullie na al dat kletsen wel aardig bij moeten tanken hihi

  30 september 2015 at 10:13 Reply
 • Sophie

  jeeeeej zo leuk dat jullie het leuk hebben gehad! Ik denk ook dat het niet uitmaakt waar je terecht komt als je maar met goed gezelschap bent!

  30 september 2015 at 10:48 Reply
 • Jennifer

  Leuk tripje hebben jullie gemaakt, gezien de foto’s! 🙂

  30 september 2015 at 11:00 Reply
 • Ingeborg

  Ik wil nog zo graag een keer weg met SPRS me! Oh, en ik moet de hele tijd lachen als ik de foto van de tram voor bij zie komen..

  30 september 2015 at 11:54 Reply
 • Ilse

  Wat een leuke en vooral mooie foto’s! Fijn dat je het naar je zin hebt gehad. Mij lijkt zo’n verrassingsvakantie ook nog wel leuk om een keer te doen!

  30 september 2015 at 12:06 Reply
 • Vincit

  Prachtige foto’s, ik krijg mijn zomergevoel weer terug. Heerlijk!

  30 september 2015 at 12:09 Reply
 • Tamara

  Wat een leuke foto’s! Ziet eruit of jullie weer een hele leuke tijd besteed hebben samen!

  30 september 2015 at 12:20 Reply
 • Neeltje | Thoughts in Style

  Dit is echt een niet een stad waar ik aan zou denken om op reis naar toe te gaan maar het ziet er zo leuk uit!

  30 september 2015 at 13:35 Reply
 • Desiree

  WAAAAAAAAUW! Prachtige foto’s!!

  30 september 2015 at 14:18 Reply
 • Linda

  Oooh dat ziet er heerlijk uit! 🙂
  Het lijkt me superleuk om een keer te doen!

  30 september 2015 at 15:48 Reply
 • Christel

  Hoe leuk, nog nooit gedaan maar zou het zeker ook kunnen doen. En wat leuk Turijn, zag het laatst ook al ergens voorbijkomen ziet er erg leuk uit! Nice!!

  30 september 2015 at 16:11 Reply
 • Lou

  Wat een heerlijke foto’s! Kan ook haast niet anders in zo’n prachtig land als Italië. Wel jammer dat er in Turijn niet zo veel te doen was, niet echt een citytrip-waardige stad dus? Wel heel tof hoor zo’n surprise trip, wie weet dat ik het ooit ook eens zou doen. Alleen op dit moment heb ik nog zo veel plekken waar ik graag naar toe zou willen dat ik die eerst af wil strepen haha 🙂

  30 september 2015 at 16:25 Reply
 • Fleur

  Zo leuk dat jullie dit hebben mogen doen! En ik vind alle foto’s ontzettend goed de sfeer weergeven van de stad!

  30 september 2015 at 18:01 Reply
 • Laura - Dagelijkse hap

  Het ziet er allemaal zo gezellig uit 😀

  30 september 2015 at 20:05 Reply
 • Anne-Sterre

  Mooi dit fotoverslag. Bij Dagmar lees ik het verhaal en bij jou zie ik de foto’s, heel leuk!

  30 september 2015 at 20:45 Reply
 • Sara

  Ik zou ontzettend graag nog eens zo’n onbekende vakantie ervaren. Wat heb je ontzettend mooie foto’s gemaakt!

  30 september 2015 at 20:45 Reply
 • Sanne

  Wat een fijne foto’s allemaal! 🙂

  30 september 2015 at 20:59 Reply
 • Liselore | GRAB YOUR BAGS

  Ah, ik ben zo benieuwd naar Turijn. Hoor zoveel wisselende verhalen, vooral omdat het een industriestad. Zo te zien valt het allemaal reuze mee, leuke foto’s 🙂 dat trammetje!

  30 september 2015 at 23:00 Reply
 • Aurélie - lovelifelovefashion

  Zag er heerlijk uit!! En ik denk wel dat ik dit ook zou aandurven. Enkele collega’s van me hebben het ook al gedaan via SRPS ME en waren net zoals jij positief over de ervaring ^^

  x Aurélie

  4 oktober 2015 at 17:40 Reply
 • Anneleen

  Wauw lijkt me prachtig daar! En zo’n mooie foto’s van jullie tweetjes! 🙂

  13 oktober 2015 at 11:56 Reply
 • Leave a Reply