web analytics
0

Veelgestelde vragen

Beschadigingen
Het kan voorkomen dat je bestelling onderweg of bij het uitpakken beschadigd. In dat geval is het belangrijk om een mailtje te sturen naar retour@mondaymood.nl. Vermeld in deze e-mail je bestelnummer en voeg daarbij een zo duidelijk mogelijke foto toe van de beschadiging.

Bestelbevestiging
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging via je opgegeven e-mailadres. Ontvang je deze niet? Check dan even je spambox. Mocht je binnen 24 uur nog geen mail hebben ontvangen, stuur dan even een mailtje naar sales@mondaymood.nl.

Bestelling volgen
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je bestelling te volgen via Track & Trace, hier komt in de toekomst verandering in..

Betalen
Het is mogelijk om in de webshop te betalen met iDeal, PayPal en met creditcard.

Formaten
In de webshop vind je posters in verschillende formaten. Maat S is een plaat op luxe A5-papier, maat M is een poster op luxe A4-papier, een poster in maat L is op luxe A3-papier. Kaarten zijn zo groot als een enkele ansichtkaart.

Kamer van Koophandel
Monday Mood staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68078633.

Levertijd
Afhankelijk van de dag dat je je bestelling hebt geplaatst, wordt je pakket binnen drie werkdagen verzonden. Hierdoor heb jij je pakketje hoogstwaarschijnlijk binnen vier werkdagen in huis! Zendingen vinden plaats op woensdag en zaterdag, tenzij anders aangegeven.

Retourneren
Je bestelling is binnen gekomen maar is niet helemaal zoals je had verwacht. Jammer, maar dat kan helaas gebeuren! Neem voor retourzendingen uiterlijk binnen viertien dagen na de aanschafdatum contact op met retour@mondaymood.nl om de retour en terugbetaling in gang te zetten. Vergeet in deze e-mail niet je bestelnummer te vermelden!

Uitverkocht
Een poster of de kaart uit de webshop is uitverkocht, maar je zou ‘m toch graag willen hebben. Dat kan gebeuren! De voorraad van de posters en kaarten wordt zo snel mogelijk aangevuld, maar wanneer je misgrijpt kan je altijd een mailtje sturen naar sales@mondaymood.nl, dan maken we je aankoop zo snel mogelijk in orde.

Verzenden
Om er voor te zorgen dat je bestelling zo goed mogelijk wordt geleverd, doe ik mijn uiterste best om de bestelde items zo netjes mogelijk te verpakken. Kaarten en posters zullen zo kreukvrij mogelijk bij jou thuis arriveren! Je bestelling wordt verzonden met PostNL.

Veilig winkelen
In de Monday Mood-shop kun je veilig winkelen, de website maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding die jouw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk beveiligd. Je herkent de beveiliging aan het groene slotje in de menubalk van je browser in het afrekenproces.

Wachtwoord vergeten
Heb je een account maar ben je het wachtwoord vergeten? Geen paniek! Via deze link kun je een nieuw wachtwoord aanvragen met het e-mailadres dat bij Monday Mood staat geregistreerd.

Staat je vraag er niet tussen? Schroom niet om contact op te nemen met sales@mondaymood.nl.