Veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden voor de Monday Mood-webshop zijn hier te vinden.


Beschadigingen
Het kan voorkomen dat je bestelling onderweg of bij het uitpakken beschadigd. In dat geval is het belangrijk om een mailtje te sturen naar retour@mondaymood.nl. Vermeld in deze e-mail je bestelnummer en voeg daarbij een zo duidelijk mogelijke foto toe van de beschadiging.


Bestelbevestiging
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging via je opgegeven e-mailadres. Ontvang je deze niet? Check dan even je spambox. Mocht je binnen 24 uur nog geen mail hebben ontvangen, stuur dan even een mailtje naar sales@mondaymood.nl.


Bestelling volgen
Wanneer je een poster bestelt bij Monday Mood is het niet mogelijk deze te volgen met een Track&Trace-code, omdat je poster gewoon door de brievenbus past. Bestel je iets dat niet door de brievenbus past? Dan ontvang je per mail een Track&Trace-code.


Betalen
Het is mogelijk om in de webshop te betalen met iDeal, PayPal en met creditcard.


Formaten poster
In de webshop vind je posters in verschillende formaten. Maat S is een plaat op luxe A5-papier, maat M is een poster op luxe A4-papier, een poster in maat L is op luxe A3-papier.


Kamer van Koophandel
Monday Mood staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68078633.


Kortingscodes
Korting is super leuk en maakt shoppen nog leuker. Mocht je zoeken naar een kortingscode van Monday Mood, dan vind je die via de Facebook-pagina of Instagram-pagina van Monday Mood.


Levertijd
Afhankelijk van de dag dat je je bestelling hebt geplaatst, wordt je pakket binnen twee werkdagen verzonden. Hierdoor heb jij je pakketje hoogstwaarschijnlijk binnen drie werkdagen in huis! Meer informatie over de levertijd vind je hier.


Retourneren
Je bestelling is binnen gekomen maar is niet helemaal zoals je had verwacht. Jammer, maar dat kan helaas gebeuren! Je kunt op deze pagina meer lezen over je rechten en plichten en het retourproces!


Uitverkocht
Een poster of de kaart uit de webshop is uitverkocht, maar je zou ‘m toch graag willen hebben. Dat kan gebeuren! De voorraad van de posters en kaarten wordt zo snel mogelijk aangevuld, maar wanneer je misgrijpt kan je altijd een mailtje sturen naar sales@mondaymood.nl, dan maken we je aankoop zo snel mogelijk in orde.


Verzenden
Om er voor te zorgen dat je bestelling zo goed mogelijk wordt geleverd, doe ik mijn uiterste best om de bestelde items zo netjes mogelijk te verpakken. Kaarten en posters zullen zo kreukvrij mogelijk bij jou thuis arriveren! Je bestelling wordt verzonden met PostNL.


Verzendkosten
Om je pakketje zo goed mogelijk in te pakken en te verzenden, worden er verzendkosten gerekend. Bestel je iets dat door de brievenbus past en woon je in Nederland? Daarvoor betaal je € 2,95 verzendkosten voor. Woon je in België, dan zijn de verzendkosten € 5,00. Een pakket versturen binnen Nederland kost bij Monday Mood € 6,50, voor België is dat € 13,00. Meer informatie over de verzendkosten vind je hier.


Veilig winkelen
In de Monday Mood-shop kun je veilig winkelen, de website maakt gebruik van een beveiligde SSL-verbinding die jouw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk beveiligd. Je herkent de beveiliging aan het groene slotje in de menubalk van je browser in het afrekenproces.


Wachtwoord vergeten
Heb je een account maar ben je het wachtwoord vergeten? Geen paniek! Via deze link kun je een nieuw wachtwoord aanvragen met het e-mailadres dat bij Monday Mood staat geregistreerd.


Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het e-mailadres sales@mondaymood.nl.