grijze gietvloer in de woonkamer


Een gietvloer is vandaag de dag één van de meest gekozen vloersoorten. Naast de tegelvloer en de laminaatvloer kiezen steeds meer mensen voor een gietvloer, omdat deze niet alleen heel mooi is, maar ook erg praktisch is. Het is een vloer die makkelijk in onderhoud is en daarom erg praktisch. Bijkomend voordeel is dat de vloer op verschillende plekken in huis erg goed past. Met een speciale coating kan er voor gezorgd worden dat er weinig stof en vuil kan hechten aan de vloer. Wie wil dat nou niet?

Gietvloer badkamer

Naast de huiskamer wordt er ook steeds vaker gekozen voor een gietvloer in de badkamer. Een gietvloer kan namelijk, als het afgewerkt wordt met de juiste coating, helemaal waterdicht zijn. Voor een badkamer of enkel een douchecabine is natuurlijk een vereiste. Daar komt bij dat een gietvloer in verschillende kleuren beschikbaar is, waardoor je de vloer ook helemaal kunt afstemmen op de sfeer die je in je badkamer wil creëren. Na het gebruik van de badkamer is het vaak erg vochtig, maar een gietvloer is zeer eenvoudig af te doen. Met een trekker of een handdoek kun je de vloer binnen een paar seconden weer helemaal schoon en droog krijgen.

In de schuur of garage

De garage of schuur is een andere ruimte in huis waar steeds vaker voor een gietvloer gekozen wordt. In deze ruimte staat vaak de auto, fietsen, gereedschap of andere materialen. Er wordt gewerkt, geklust of andere werkzaamheden vinden hier plaats, en automatisch wordt de vloer daarmee vies of beschadigd. Een gietvloer is daar extreem goed tegen bestand, mits op de juiste manier gelegd en op de juiste manier afgewerkt. Je eigen vloerenspecialist kan je hier meer over vertellen en jou advies geven over de juiste vloer op de juiste plek. Waar in huis je ook kiest voor een nieuwe vloer, houd altijd de gietvloer in gedachten.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *