Wereldkaart


Onze redactie is inmiddels gegroeid naar een leuke groep, waardoor wij sinds kort in een nieuw kantoor gevestigd zijn. En ondanks dat wij elk uur van de dag omringd zijn met interieur en stijltips, is ons kantoor nog niet echt stijlvol ingericht. Daar moest verandering in komen. In kleine stapjes proberen wij ons kantoor wat extra warmte en persoonlijkheid te geven!

De mooiste rotstad op wanddecoratie

Alle bloggers op de redactie komen (uit de buurt van) Rotterdam. En ondanks dat ons kantoor gevestigd is in Capelle, heeft iedereen een grote voorliefde voor deze grote stad. Toen we een toffe wereldkaart (of eigenlijk stadskaart) mochten uitzoeken, zeiden wij natuurlijk geen nee!

Wereldkaart

Onze stadskaart is gedrukt op canvas, wat gelijk een warm effect geeft. We willen binnen ons kantoor een beetje richting het industrieel interieur gaan werken, maar willen wel “warmte” behouden. De bakstenen muren hebben we daarom ook een wit tintje gegeven. Niet alleen om het groter, maar ook wat zachter te laten ogen.

It’s all about the details

Het draait uiteindelijk allemaal om de details. Kwaliteit is daarbij ontzettend belangrijk. Gelukkig voldoet de stadskaart volledig aan onze verwachtingen. De print is mooi, de stof is in de hoekjes mooi en strak afgewerkt.. Wij zijn er heel blij mee! Ben je nou geen 010-lover, maar ga je toch liever voor Amsterdam? Ze hebben maar liefst 14 verschillende stadskaarten voor Nederland en zelfs een paar van Duitsland en Oostenrijk. Zeker even kijken, dus!

Heb je liever geen canvas in huis (of op je kantoor)? No problem. Op de website van Wereldkaarten.nl zijn ontzettend veel varianten te vinden. Wat dacht je van een foto op aluminium, wat ook heel geschikt is binnen een industrieel interieur?!

Wereldkaart Rotterdam

Wanddecoratie: een muurcollage maken

Wat ook heel tof is om een muurtje wat extra kleur te geven, is door een collage van verschillende posters of foto’s te maken. Door quotes met persoonlijke foto’s en prints te combineren, krijg je een heel leuk effect. Op Pinterest vind je veel verschillende opstellingen om je posters op te hangen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *