Zara Home collectie


Als je aan Zara denkt, denk je waarschijnlijk gelijk aan kleding. Maar als je net als ik een woonfanaat bent, denk je direct aan de toffe wooncollecties die ze elk seizoen uitbrengen! En ook dit seizoen hebben ze flink hun best gedaan, want de collectie ziet er weer uit om te smullen. Benieuwd? Scroll dan even door!

“A life of simplicity”

De kleuren die je dit najaar veel terug gaat zien, zijn bruintinten en andere natuurlijke kleuren zoals oranje. Deze kleuren zijn eenvoudig te combineren, zorgen direct voor meer luxe in huis én zien er ook nog eens heel stijlvol uit. Wat wil je nog meer?

Zara Home collectie

Ook marmer is weer terug van weggeweest. Van bordjes en kleine accessoires tot hele keukenbladen. Je kan het zo wild maken als je zelf wilt. Zodra het complete geheel er maar voor zorgt dat je tot rust kan komen. Want met een drukke baan, kids, je wekelijkse sportroutine, het huishouden en sociale contacten mogen we best eens wat meer tijd voor onszelf nemen om tot rust te komen. Daar staat de nieuwe collectie van Zara Home dan ook voor. A life of simplicity, zoals ze dat noemen.

Zandkleuren everywhere

Beige, bruin, crème, taupe.. Je gaat het allemaal terugzien dit jaar. Zwart is echt een no-go binnen dit interieur, omdat deze kleur de ruimte direct zwaar kan laten aanvoelen. Kies daarom voor een donkere bruintint om contrast toe te voegen.

Zara Home najaar 2019

Het past misschien niet direct bij de woonstijl dat simplicity aanmoedigt, maar de print op de foto hierboven (en soortgelijke prints) ga je veel terugzien dit najaar. Het najaar van 2019 en het begin van 2020 staat in teken van jezelf. Goed voor jezelf zorgen en de rust nemen om weer op te kunnen laden. Een print als deze is op het eerste gezicht wat extreem, maar zodra je een print hebt gevonden die jou aanspreekt kan je er zeker inspiratie uithalen om net even wat vaker tijd voor jezelf in te plannen.

Terug naar de natuur

Wat je ook veel terug gaat zien, zijn natuurlijke materialen. Hout, linnen, katoen, een plantje hier en daar.. Deze woontrend heeft zeker iets weg van het botanische interieur, maar dan met wat rustigere kleuren dan dat we gewend zijn bij een botanisch interieur.

Zara Home 2019 collectie
Zara Home collectie 2019

Het voordeel van zoveel natuurlijke, rustige tinten? Je kan lekker mixen en matchen met verschillende stoffen, kleuren en structuren. Combineer leer met katoen en wol met hout of steen. Met de items van de nieuwe wintercollectie van Zara Home is je interieur nooit saai.

Welke items uit de nieuwste Zara Home collectie ga jij bestellen? Laat het ons weten en vergeet ons vooral niet te taggen in je woonfoto’s op Instagram. Je vindt ons door te zoeken naar @Wooninspiratieblog!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *