Sonos


‘s Ochtends de radio door de speakers, na je werk genieten van soul music of samen met je partner, kids, vrienden, vriendinnen of gewoon in je eentje het weekend in dansen op de nummer één van de Top 40. Goede muziek is onbetaalbaar. Tenminste, dat zeggen ze. En daar zijn we het volledig mee eens. Maar een muziekinstallatie kan zelfs de mooiste muziek slecht doen laten klinken.

Wij waren het ook zat en hebben sinds een aantal jaar Sonos. Per-fect. Ik kan het iedereen aanraden. Of nou ja, Sonos? Gewoon een goede muziekinstallatie. Daarover vandaag meer.

Welke installatie past bij jouw woning?

Te intens geluid, te schel geluid, te “leeg” geluid.. Je wil gewoon goed geluid. Laat je daarom altijd goed adviseren in een winkel. Online is het toch lastiger om het formaat en de sounds te keuren. Ga eens naar een aantal verschillende winkels. Waarschijnlijk krijg je bij de ene ander advies dan bij de ander.

Let op: ook wij hebben de persconferentie meegekregen en zijn ons ervan bewust dat de niet-essentiële winkels tot 19 januari gesloten zullen zijn. Vraag daarom ook eens bij vrienden of familie wat zij aanraden en ga (corona-proof) langs om de kwaliteit te ervaren. Als ze dat goed vinden, natuurlijk! 🙂

Sla het allemaal op en vergelijk online. Of het nu om Sonos gaat, Bose, Philips, Logitech.. Vergelijken! Wie weet scoor je wel goede soundbar aanbiedingen die je in de winkel niet kon vinden.

Nu je toch online zit: prijzen vergelijken

Als je dan toch bezig bent met het vergelijken van verschillende merken, vergelijk dan ook gelijk de prijzen. Zo scoorde je tijdens Black Friday voor het eerst echt goede Sonos aanbiedingen. Een Sonos One was tijdens deze editie €133. Zo’n goedkope Sonos zag je eerder nooit. Online opletten is zo belangrijk. En met de feestdagen komen er ook vast nog leuke deals aan.

Waar wij voor hebben gekozen

We. Love. Sonos. Op kantoor, thuis: één klik in de app en je switcht van Spaans naar Franstalige muziek. Maar eerlijk is eerlijk, het kost wel echt wat. Het is dus echt een investering waar je goed achter moet staan. Maar ik heb laatst ook hele leuke vintage soundbars voorbij zien komen. Of hele strakke systemen. Het moet ook echt een beetje blenden met je interieur. En wederom is Pinterest weer jouw beste vriend. Ik zeg het al zo vaak. Maar het is echt zo!

Uitgelichte afbeelding: Sonos


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *